Tedarikçi ile iletişim? Tedarikçi
HOPE HA Ms. HOPE HA
Senin için ne yapabilirim?
Şimdi sohbet Tedarikçi başvurun

Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd

Ürünler

Anasayfa > Ürünler > Işık Ölçer Çelik Çerçeveleme Şekillendirme Makinesi > Çift Kirli Tavan Rulo Şekillendirme Makinesi > Çift Hatlı Tavan Geçmeli Kanal Rulo Şekillendirme Makinesi

PRODUCT CATEGORIES

Çift Hatlı Tavan Geçmeli Kanal Rulo Şekillendirme Makinesi
Çift Hatlı Tavan Geçmeli Kanal Rulo Şekillendirme Makinesi
Çift Hatlı Tavan Geçmeli Kanal Rulo Şekillendirme Makinesi
Çift Hatlı Tavan Geçmeli Kanal Rulo Şekillendirme Makinesi
Çift Hatlı Tavan Geçmeli Kanal Rulo Şekillendirme Makinesi

Çift Hatlı Tavan Geçmeli Kanal Rulo Şekillendirme Makinesi

Ödeme şekli: L/C,T/T,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF
Min. sipariş: 1 Set/Sets
Teslim süresi: 40 Gün

Temel bilgi

    model numarası.:  double furring

    Shaft: 40-60mm

    Power: 4+3kw

    Speed: 20-30m/min

    Cutting: Cr12, Mould Cutting

Additional Info

    Ambalaj: standart denize uygun paket

    Verimlilik: 30sets/Month

    Ulaşım: Ocean,Land

    Menşe yeri:  Çin

    Yetenek kaynağı: 30sets/Month

    Sertifika: CE ISO SGS

    HS Kodu: 84552210

    Liman: Tianjin

Ürün Açıklaması

Çift Hat Tavan Geçiş Kanal Rulo Şekillendirme Makinesi , bir ana çerçeve paylaşan, farklı tasarımlar üretmek için iki farklı şekillendirme sistemi (c / u / omega / t)


Model NO .: çift ​​furring

Kesme Türü: Hidrolik Kalıp
Makinenin uzunluğu: Dakikada 25 metre
Makinenin Renk: Mavi veya İsteğiniz gibi
Makinenin Sürüşü: Dişli Kutusu ve Zinciri
Ticari marka: JCX VEYA OEM
Taşıma Paketi: Plastik Filmlerle Kaplıdır
Şartname: VU60 * 27
Menşei: çin
HS Kodu: 84552210



Çift Hatlı Tavan Geçmeli Kanal Rulo Şekillendirme Makinesi

174A6996

Tavan için Çift Geçmeli Kanal Rulo Şekillendirme Makinesi


Tavan için Çift Geçmeli Kanal Rulo Şekillendirme Makinesi
Tavan için Çift Geçmeli Kanal Rulo Şekillendirme Makinesi
Tavan için Çift Geçmeli Kanal Rulo Şekillendirme Makinesi






1: bizim avantajlı:

1): Fabrika doğrudan tedarik fiyatı.

2): Biz 10 yıldan fazla ihraç ettik.

3): Müşterimiz yaklaşık 40 ülkeden.

4): Profesyonel araştırma ekibimiz var. Makineyi ihtiyacınıza göre yapabiliriz.

5): High-end ve yüksek dereceli tasarım

2.Specification


3.Component
1. Manuel De-coiler --- 1 Takım
2. Besleme Malzeme Cihazı --- 1 Takım
3.Roller Eski Cihaz --- 1 Takım
4. Hidrolik Kesme Cihazı --- 1 Takım
5. Hidrolik istasyonu --- 1 Takım
6. PLC Kontrol Kutusu
7. Üretim Rafları --- 1 Setleri


Technical parameters:
1 Name of commodity & specification
Drywall Galvanized Sheet Light Steel Profiles Metal Stud/Track Roll Forming Machine ud cd uw cw profiles

2
Main motor power 4kw, 3 phase
3 Hydraulic motor power 3kw
4 Hydraulic Pressure 10-12MPa
5 Voltage 380V /3phase/ 50 HZ (or as your requirement)
6 Control System PLC Delta Inverter
7 Main Frame welded steel plate
8 Backboard Thickness 20mm
9 Driving of machine gear box and chain driving
10 Feeding Material color steel coils
11 Feeding Thickness 0.3-1.2mm
12 Feeding Width 90
13 Effective width according to your request
14 Productivity 0-25m/min
15 Roll Station 10
16 Roller Diameter 50mm
17  Roller material  45# steel
18  Cutter material Cr12 , quenched
19 Cr-Plating Size 0.05mm
20 Overall Size 3600×900×1200mm
21 Total Weight 2.7T
22 Components Manual Uncoiler-------------------1 set
Guiding Platform------------------1 set
Coil Strip Leveler------------------1 set
Main Machine of Roll Forming------1 set
Electric-Motor---------------------1 set
Cutting Device--------------------1 set
Hydraulic Station------------------1 set
PLC Control-----------------------1 set
Supporter Table-------------------1 set
23 Workflow Manual decoiling----feeding and guiding----roll forming----cut to length----run out table
24 Package nude in the container
25 Minimum order quantity 1 set
26 Payment terms T/T(30% T/T pay in advance, the remaining 70% pay before ship)
27 Delivery time 30  working days later after receiving the deposit

All technical parameters can be changed, according to user's need.

Factory Business Card

Ürün kategorileri : Işık Ölçer Çelik Çerçeveleme Şekillendirme Makinesi > Çift Kirli Tavan Rulo Şekillendirme Makinesi

Talep Gönder

HOPE HA

Ms. HOPE HA

E-posta:

hope@zdywjx.com

Talep Gönder

böyle:86-318-8189095

Fax:86-317-8189095

Hareket eden telefon:+8615533778893Contact me with Whatsapp

E-posta:hope@zdywjx.com

Adres:ECONOMIC DEVELOPMENT ZONE, Cangzhou, Hebei