Tedarikçi ile iletişim? Tedarikçi
HOPE HA Ms. HOPE HA
Senin için ne yapabilirim?
Şimdi sohbet Tedarikçi başvurun

Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd

PRODUCT CATEGORIES

Kanal Tavan Rulo Şekillendirme Makinesi Taşıma
Kanal Tavan Rulo Şekillendirme Makinesi Taşıma
Kanal Tavan Rulo Şekillendirme Makinesi Taşıma
Kanal Tavan Rulo Şekillendirme Makinesi Taşıma

Kanal Tavan Rulo Şekillendirme Makinesi Taşıma

Ödeme şekli: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
Min. sipariş: 1 Set/Sets
Teslim süresi: 40 Gün

Temel bilgi

    model numarası.:  carrying channel

    Material To Roll Forming: Ppgi,gi,aluminum,alu-zinc

    Thickness Of Material: 0.4-0.8mm

    Main Power Of Motor: 7.5kw

    Driving Of Machine: By Gear

    Voltage Of Machine: 380v,50hz Or As Your Request

    Diameter Of Shaft: 50mm

    Structure Of Machine: Welded Box Structure

    Color Of Machine: Blue Or As Your Request

    Power Of Hydraulic Pump: 4kw

Additional Info

    Ambalaj: standart paketleme

    Verimlilik: 30sets/Month

    Marka: ODM

    Ulaşım: Ocean,Land,Air

    Menşe yeri:  Çin

    Yetenek kaynağı: 30sets/Month

    Sertifika: CE

    HS Kodu: 8455221000

    Liman: TIANJIN

Ürün Açıklaması


Kanal Tavan Rulo Şekillendirme Makinesi Taşıma

Taşıyıcı kanal rulo şekillendirme makinesi, hafif veya hafif gösterge tavanları inşa etmek için kullanılan c şekilli kanalların üretimi için tasarlanmıştır.


Hafif veya hafif mastarlı çelik çerçeve üretimi için rulo şekillendirme makinelerinden biri olan taşıma kanalı rulo şekillendirme makinesi veya şapka kanalı rulo şekillendirme makinesi, 0.6-1.2 mm kalınlığındaki galvanizli çelikten sürekli ve otomatik olarak metal çapak alma kanalları veya şapka kanalları üretir. Çelik çatı makaslarının ana bileşenleri, hafif veya hafif gösterge binalarındadır.

Özel şekillendirme makinesi üreticisi, çerçeveleme makinesi, korkuluk şekillendirme makinesi, farklı tasarımlar isteğiniz gibi özelleştirilebilir.

Kanal Tavan Rulo Şekillendirme Makinesi Taşıma
Kanal Tavan Rulo Şekillendirme Makinesi Taşıma

Kanal Tavan Rulo Şekillendirme Makinesi Taşıma

Technical parameters of ceiling roll forming machine:
1 Name of commodity & specification
Drywall Galvanized Sheet Light Steel Profiles Metal Stud/Track Roll Forming Machine ud cd uw cw profiles

2
Main motor power 4kw, 3 phase
3 Hydraulic motor power 3kw
4 Hydraulic Pressure 10-12MPa
5 Voltage 380V /3phase/ 50 HZ (or as your requirement)
6 Control System PLC Delta Inverter
7 Main Frame welded steel plate
8 Backboard Thickness 20mm
9 Driving of machine gear box and chain driving
10 Feeding Material color steel coils
11 Feeding Thickness 0.3-1.2mm
12 Feeding Width 90
13 Effective width according to your request
14 Productivity 0-25m/min
15 Roll Station 10
16 Roller Diameter 50mm
17  Roller material  45# steel
18  Cutter material Cr12 , quenched
19 Cr-Plating Size 0.05mm
20 Overall Size 3600×900×1200mm
21 Total Weight 2.7T
22 Components Manual Uncoiler-------------------1 set
Guiding Platform------------------1 set
Coil Strip Leveler------------------1 set
Main Machine of Roll Forming------1 set
Electric-Motor---------------------1 set
Cutting Device--------------------1 set
Hydraulic Station------------------1 set
PLC Control-----------------------1 set
Supporter Table-------------------1 set
23 Workflow Manual decoiling----feeding and guiding----roll forming----cut to length----run out table
24 Package nude in the container
25 Minimum order quantity 1 set
26 Payment terms T/T(30% T/T pay in advance, the remaining 70% pay before ship)
27 Delivery time 30  working days later after receiving the deposit
All technical parameters can be changed, according to user's need.
 

Ürün kategorileri : Işık Ölçer Çelik Çerçeveleme Şekillendirme Makinesi > Drywall Partiton Profil Şekillendirme Makinesi

Talep Gönder

HOPE HA

Ms. HOPE HA

E-posta:

hope@zdywjx.com

Talep Gönder

böyle:86-318-8189095

Fax:86-317-8189095

Hareket eden telefon:+8615533778893Contact me with Whatsapp

E-posta:hope@zdywjx.com

Adres:ECONOMIC DEVELOPMENT ZONE, Cangzhou, Hebei