Tedarikçi ile iletişim? Tedarikçi
HOPE HA Ms. HOPE HA
Senin için ne yapabilirim?
Şimdi sohbet Tedarikçi başvurun

Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd

PRODUCT CATEGORIES

Taşıma Kanal Tavan Rolling Şekillendirme ekipmanı
Taşıma Kanal Tavan Rolling Şekillendirme ekipmanı
Taşıma Kanal Tavan Rolling Şekillendirme ekipmanı
Taşıma Kanal Tavan Rolling Şekillendirme ekipmanı

Taşıma Kanal Tavan Rolling Şekillendirme ekipmanı

Ödeme şekli: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF
Min. sipariş: 1 Set/Sets
Teslim süresi: 30 Gün

Temel bilgi

    model numarası.:  carrying channel

Additional Info

    Verimlilik: 30sets/Month

    Menşe yeri:  Çin

    Yetenek kaynağı: 30sets/Month

Ürün Açıklaması



taşıma kanalı tavan rulo şekillendirme makinesi
Kanal Tavan Rulo Şekillendirme Makinesi Taşıyan
Kanal Tavan Rulo Şekillendirme Makinesi Taşıyan

Kanal Tavan Rulo Şekillendirme Makinesi Taşıyan
Kanal Tavan Rulo Şekillendirme Makinesi Taşıyan
Kanal Tavan Rulo Şekillendirme Makinesi Taşıyan






1: bizim avantajlı:

1): Fabrika doğrudan tedarik fiyatı.

2): Biz 10 yıldan fazla ihraç ettik.

3): Müşterimiz yaklaşık 40 ülkeden.

4): Profesyonel araştırma ekibimiz var. Makineyi ihtiyacınıza göre yapabiliriz.

5): High-end ve yüksek dereceli tasarım

2.Specification


3.Component
1. Manuel De-coiler --- 1 Takım
2. Besleme Malzeme Cihazı --- 1 Takım
3.Roller Eski Cihaz --- 1 Takım
4. Hidrolik Kesme Cihazı --- 1 Takım
5. Hidrolik istasyonu --- 1 Takım
6. PLC Kontrol Kutusu
7. Üretim Rafları --- 1 Setleri

Technical parameters:
1 Name of commodity & specification
Drywall Galvanized Sheet Light Steel Profiles Metal Stud/Track Roll Forming Machine ud cd uw cw profiles

2
Main motor power 4kw, 3 phase
3 Hydraulic motor power 3kw
4 Hydraulic Pressure 10-12MPa
5 Voltage 380V /3phase/ 50 HZ (or as your requirement)
6 Control System PLC Delta Inverter
7 Main Frame welded steel plate
8 Backboard Thickness 20mm
9 Driving of machine gear box and chain driving
10 Feeding Material color steel coils
11 Feeding Thickness 0.3-1.2mm
12 Feeding Width 90
13 Effective width according to your request
14 Productivity 0-25m/min
15 Roll Station 10
16 Roller Diameter 50mm
17  Roller material  45# steel
18  Cutter material Cr12 , quenched
19 Cr-Plating Size 0.05mm
20 Overall Size 3600×900×1200mm
21 Total Weight 2.7T
22 Components Manual Uncoiler-------------------1 set
Guiding Platform------------------1 set
Coil Strip Leveler------------------1 set
Main Machine of Roll Forming------1 set
Electric-Motor---------------------1 set
Cutting Device--------------------1 set
Hydraulic Station------------------1 set
PLC Control-----------------------1 set
Supporter Table-------------------1 set
23 Workflow Manual decoiling----feeding and guiding----roll forming----cut to length----run out table
24 Package nude in the container
25 Minimum order quantity 1 set
26 Payment terms T/T(30% T/T pay in advance, the remaining 70% pay before ship)
27 Delivery time 30  working days later after receiving the deposit
All technical parameters can be changed, according to user's need.
 

Ürün kategorileri : Işık Ölçer Çelik Çerçeveleme Şekillendirme Makinesi > Kanal Rulo Şekillendirme Makinesi Taşıma

Talep Gönder

HOPE HA

Ms. HOPE HA

E-posta:

hope@zdywjx.com

Talep Gönder

böyle:86-318-8189095

Fax:86-317-8189095

Hareket eden telefon:+8615533778893Contact me with Whatsapp

E-posta:hope@zdywjx.com

Adres:ECONOMIC DEVELOPMENT ZONE, Cangzhou, Hebei